PUZZELSTUKJES

Een moment van voldoening op de late zondagavond. Terwijl ik het partijprogramma van PrO doorneem voor de eindredactie realiseer ik me dat ik trots ben dat dit is wat ik samen met de andere fractieleden mag uitdragen de komende maanden (en jaren). Stiekem vind ik het spannend, die aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Maar ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Het is mooi om te zien hoe een relatief kleine groep mensen de ambitie heeft om het leven voor een veel grotere groep aangenamer en mooier te maken🙏🏻. Let’s make this life world-changing!❤️

En dan kondig ik terloops ook maar even aan dat ik na heel veel wikken en wegen de knoop heb doorgehakt om niet het gebaande pad van de masterstudie in te slaan (ook al was ik door de toelatingsprocedure heen🙈), maar echt m’n inner sparkle te volgen. In april start ik met de post-HBO registeropleiding tot integraal levensstijl coach. In de strijd van pillen naar preventie. Sluit mooi aan bij het gedachtegoed van PrO. En bovendien wilde dit meisje vroeger altijd graag dokter worden. Vallen de puzzelstukjes nu dan ineens allemaal op zijn plaats?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.