WAUW

De zomer van 2017 was een magische. Nauwelijks te beschrijven wat er precies met me is gebeurd, maar het voelt zo onwijs goed. Dichterbij mezelf dan ooit, vrijer dan ooit en bovendien gelukkiger dan ooit. Een ervaring die ik iedereen zou gunnen. Want er is niks mooiers dan helemaal jezelf te kunnen zijn en al vertrouwend op je intuïtie jouw pad te bewandelen. Een pad dat zichzelf vormt, zonder daarvoor te hoeven vechten. Het komt gewoon, precies op het juiste moment. Sommigen noemen het toeval, ik noem het leven. Leven in het nu. Doen wat je hart je ingeeft, doen wat jij wil. Want juist dan gebeuren er mooie dingen, magische dingen.

Evelien schreef me: ‘Ik heb deze week genoten van je doelgerichtheid’. Maar wat was dan mijn doel? Is doelloosheid ook een doel? Altijd was ik bezig met de toekomst en nu kon ik meer dan ooit genieten van het nu. Inmiddels weet ik wat mijn doel is. Ik wil inspirerend zijn voor mezelf en voor anderen. Ik gun het iedereen om te kunnen vertrouwen op hun gevoel, want alleen dan komen precies de juiste dingen op je pad. Dat is waar ik in geloof.

Wat er deze week op mijn pad kwam, was de Kamer van Koophandel. Stiekem schuilt er namelijk altijd een onderneemster in mij. Groot of klein, dat weet ik nog niet. Maar ik hoef het ook niet te weten. Ik vertrouw erop dat komt wat komt. Stefanie Vulders is nu behalve mijn naam, ook een handelsnaam. Uit nood geboren, maar absoluut uit liefde ontstaan. Ik heb erg veel zin om het gesprek aan te gaan met iedereen die zich herkent, aangesproken voelt, geïnteresseerd is of op welke manier dan ook geprikkeld wordt door dit verhaal en open staat om te delen

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.