“EVEN NIET ZO BLAUW DOEN”

IMG_6161PrO doet aan persoonlijke ontwikkeling. Degene die mij kennen weten dat ik daar een lichte verslaving voor heb, dus ik was helemaal in m’n nopjes toen we op een zaterdagochtend bij elkaar kwamen bij de Belvertshoeve om elkaars profielen te ontdekken.

Niet geheel verrassend kwam ik uit de bus als de visionaire (geel) people manager (groen). Ik wil analyseren en begrijpen, om het vervolgens met anderen te delen en ga daarna op zoek naar een praktische oplossing (oranje). Ik krijg veel energie van nieuwe inzichten en harmonie in relaties en m’n levenslust stroomt weg bij routinematig werk en dingen komen al gauw over bij me als bureaucratisch (blauw). Ik hoor je denken: “Goede omgeving heb je uitgekozen”.😅

Ik heb ook een ‘hoge R’ (geen harde R😏). Het betekent dat ik regelmatig reflecteer op wat ik aan het doen ben en de zin/relevantie van de dingen overdenk. Onder gele humor vallen de briljante woordgrappen. Bill Gates was overigens een gele leider en m’n grote voorbeeld Mandela had een sterke groene drijfveer🌟.

Dus mocht je je nog afvragen op wie je gestemd hebt bij de afgelopen verkiezingen, hier staat het! Overigens is dit geen gegeven voor de rest van je leven, het kan veranderen. Hoewel ik me toch erg vrij en fijn voel als kanarie met wat groene veren.

Binnenkort verdiepen we ons met z’n tienen in ons teamprofiel. Om te zien wie elkaar versterken, waar onze toegevoegde waarde ligt en wat we van elkaar kunnen leren.

Lekker PrOgressief bezig!

❤️🧡💛💚💙💜

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.