LIEVE VERO

on

Lieve Vero,

“Soms heb je een pauze nodig en een extra steuntje in de rug om verder te gaan”, schreef je. Heel casual, alsof het niks is. Mijn god, wat kunnen veel mensen een voorbeeld aan jou nemen. Hoe moedig en wijs jij bent. Hoe jij verantwoordelijkheid neemt voor je leven. Ik kan me het moment nog zo goed herinneren. Het moment dat je me opbelde en zei: “Steef, ik denk dat ik het tóch wil gaan doen. Ik wil aan mezelf gaan werken.” Ik zal dat moment nooit meer vergeten.

En afgelopen woensdag was het dan zover. Een hele speciale dag voor jou. De start van een heel groot avontuur. En grote avonturen zijn alleen weggelegd voor grote figuren. Jij bent zo’n groot figuur. Ook al noem ik je mijn mini-me. Ik heb zo ongelofelijk veel vertrouwen in je. Dat je dit gaat rocken en daarna de wereld gaat verblinden met jouw super felle licht. Jij gaat grote dingen doen druif. Dat weet je zelf diep van binnen ook al, maar je weet nog niet hoe. En het mooie is: je hoeft het ook niet te weten. Het universum regelt alles voor je. Zeker voor de mensen die dapper zijn en de moed tonen om uit hun comfortzone te stappen en de zekerheid los te laten. Je bent nog maar net op deze aarde en gaat nu al een mega sprong in het diepe maken. Het is maar goed dat je 10 weken van de radar gaat, dan heeft de rest van de wereld tijd om zich mentaal voor te bereiden op de terugkomst of geboorte van een godin, een leeuwin, een ster die de aarde gaat laten trillen. Misschien met haar stem, misschien met haar schrijftalent, misschien met haar charisma en humor. En nog waarschijnlijker met dat ALLEMAAL.

Ik ben je grootste fan!

You’re better than you think you are. Be brave!

Heel veel liefde♥

p.s. Je bent slechts twee dagen weg en ik mis je stiekem nu al. Ik vraag me af of je lekker slaapt daar, of je lieve mensen om je heen hebt, of je een beetje kan aarden. Het armbandje dat je me gaf ‘om op te passen’ doet me iedere dag weer even denken aan je. Kleine kanjer.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.